Ēdienkarte mūsu ēdienkarte tiek aktualizēta

 

 

 
 
Mūsu noslēpums
Katru dienu mēs gatavojam gardu un sulīgu BBQ, izmantojot tikai labākos produktus. Mēs radam unikālas garšas nianses dūmojot gaļu 4-14 stundas alkšņu malkas dūmos. To visu mēs pasniedzam ar mūsmāju BBQ mērci un jūsu izvēlētām piedevām.Lūk, ko mēs esam iemācījušies: BBQ – tas ir vienkāršs un tradīcijām bagāts pagatavošanas veids, kas liek dziedāt dvēselei. Tā ir māksla, mīlestība un kaislība.2015. gadā izcīnijām BBQ čempionu titulu Polijā. Restorāns „Čarlstons” sadarbība ar Latvijas kūpinātavu un BBQ grilu ražotāju „ABAS Smokehouse” izcīna uzvaru Baltijas jūras valstu (UBC) BBQ čempionātā, kas norisinājās no 12.līdz 14. jūnijam Dolina Charlotty (Polija). Šefpavāriem Elmāram Tannim un Artūram Birnbaumam izdevās pārsteigt 30 cilvēku starptautisko žūriju no dažādām Baltijas jūras reģiona valstīm ar dažādiem kūpinājumiem un grilējumiem gandrīz visās kategorijās. Tika izcīnīta 1.vieta kategorijā „Ribs”, 1. vieta kategorijā „Fish”, 1.vieta kategorijā „Pork” un 2.vieta kategorijā „Chicken”.